Incendi en un taller de Terrassa (Vallès Occidental)

Els bombers de la Generalitat van rebre un avís ahir a les 22 hores de la nit d’un incendi a l’interior d’un taller de planxisteria de la població de Terrassa, situat a la carretera de Montcada km 666.

A l’interior d’aquest taller, ‘Autochasis Rubí’, van cremar totalment 5 vehicles així com també diversos materials. Degut a les filtracions d’aigua, una indústria tèxtil de la part posterior del taller va quedar afectada. Cap persona va resultar ferida ni tampoc es va haver de desallotjar ningú. Les causes de l’incendi es desconeixen.

El foc va quedar controlat a les 22.44 hores, i extingit al cap de 10 minuts. Un total de 9 vehicles de bombers van treballar en aquest servei.

Incendi d’habitatge a Bellvei (Baix Penedès) amb dos ferits per inhalació de fum

Dues persones, pare i fill, han resultat ferides per inhalació de fum aquesta matinada al produir-se un incendi a l’interior del seu habitatge, al carrer Parellada número 17 de Bellvei.

L’avís d’incendi s’ha rebut a les 04.42 hores, i hi ha treballat 1 vehicle de bombers. El foc ha cremat una cuina i la resta de la vivenda ha resultat afectada pel fum. Les dues persones ferides, Jose Maria P.R, de 35 anys, i Antonio P.R, de 69 anys, han estat evacuades a l’hospital comarcal del Vendrell.

Incendi de 3 vehicles a Capellades (Anoia)

Un total de 3 vehicles van cremar parcialment o totalment ahir a la nit a Capellades, al carrer Divina Pastora a l’alçada del número 38.

L’avís d’aquest incendi, les causes del qual es desconeixen, es va rebre a les 23.38 hores, i fins al lloc s’hi van desplaçar tres vehicles dels Bombers de la Generalitat.

Una furgoneta Renault Express va cremar completament; un turisme Daewo Andros va cremar parcialment però va quedar irrecuperable; i un Peugeot 205 va cremar també parcialment però irrecuperable.

A banda dels vehicles cremats, les façanes dels números 38, 40 i 51 van resultar afectades pel fum i van trencar-se algunes finestres i portes d’aquestes vivendes.

Incendi de 2 vehicles a Sant Pere de Ribes (Garraf)

Els Bombers van rebre un avís a les 00.10 hores d’un incendi de vehicles al carrer Sant Martí de Porres número 2 de Sant Pere de Ribes.

El foc va cremar completament dos vehicles (Opel Frontera i Seat Altea) i va afectar les façanes dels edificis propers fent caure l’arrebossat, cremant persianes i trencant-se els vidres.

El foc va quedar controlat a les 00.49 hores i hi van treballar 2 vehicles de bombers. Les causes es desconeixen.

Cerdanyola del Vallès, 19 de gener de 2007

06.57 hores