La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que, des de les 10’00 hores fins a les 14’00 hores d’avui, el Cos de Bombers de la Generalitat ha fet, a la demarcació de Tarragona i Terres de l’Ebre, un total de 40 sortides relacionades amb el vent (destacar les 7 sortides fetes a Reus, les 6 a l’Ametlla de Mar, 6 a Salou, 5 a Cambrils, 4 a Tortosa, 3 a Tarragona i 3 a Alcover).

Aquests serveis han consistit en retirar elements estructurals de façanes com persianes, vidres, antenes i cartells que amenaçaven amb caure, i també revisar elements estructurals de la via pública (semàfors, senyals, cables, bastides ...). Els Bombers també han hagut de retirar algun arbre i tallar alguna branca que o bé havien caigut, o bé hi havia perill que caiguessin a la via pública. De totes aquestes sortides que han fet els Bombers, a hores d’ara no hi ha constancia que cap sigui destacable.

D’altra banda, a la demarcació de Lleida, els Bombers de la Generalitat han fet un total de 5 sortides derivades d’emergències relacionades amb el vent. D’aquestes sortides 4 han estat a la ciutat de Lleida.

Recordeu que el telèfon únic d’emergències és el 112.

Cerdanyola del Vallès, 13 de febrer de 2005

14’10 hores