Els Bombers de la Generalitat han començat aquest migdia, a fer la recerca d’una dona de 71 anys, desapareguda del seu domicili de Girona des d’ahir a mig matí.

Els Bombers han començat a rastrejar la zona propera al domicili de la senyora desapareguda, Concepció C.M., que l’ultima vegada que va ser vista per una veïna, portava una bata de quadres a sobre d’una faldilla i un jersei. La dona, d’uns 50 quilos de pes i una alçada de 1.50 metres, camina amb certa dificultat i pateix una malaltia relacionada amb un tipus molt determinat  de demència.

Quatre dotacions dels Bombers, estan inspeccionant per terra l’àrea del riu que va de Girona a Salt i a Aiguaviva.  Des de l’aire, un helicòpter ja ha fet la mateixa ruta sense haver trobat res.

Mossos d’Esquadra també participen en la recerca, en aquests cas, inspeccionant les àrees de Salt i les Hortes de Santa Eugènia, també Aiguaviva i el Pla de les Ribes del Ter.

En la recerca també col•laboren el Cos d’Agents Rurals i les policies locals.

Es prega a tothom que pugui aportar qualsevol dada sobre aquesta persona que truqui al telèfon únic d’emergències, 112.

En aquest sentit, trobareu una fotografia de Concepción C.M., que pot ajudar en el seu reconeixement, a la pàgina web  www.gencat.net/premsa