La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que el proper dimecres 22 de juny, es presentarà a la Delegació del Govern de la Generalitat a Lleida (Lluís Companys, 1. Lleida), i a les 18’00 hores, la campanya “Revetlles amb precaució”.

El delegat de la Generalitat a Lleida, Jaume Gelabert, presentarà el contingut de la campanya junt a Jaume Guamis, responsable d’Informació de la Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil, i Mercè López, cap de la Regió d’Emergències de Lleida i la Val d’Aran. A la presentació també hi assistiran José Ángel Flores, subdelegat del Govern central a Lleida, i Lluís Pere Alonso, regidor de Seguretat Ciutadana i Via Pública de l’Ajuntament de Lleida, en representació de la Federació de Municipis de Catalunya, entitat impulsora de la campanya junt a l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, que serà representada per l’alcalde d’El Poal (Pla d’Urgell), Rafel Panadès, l’Administració General de l’Estat i empreses del sector pirotècnic.

Recordeu:

Acte:  Presentació de la campanya “Revetlles amb precaució”

Lloc:  Delegació del Govern de la Generalitat a Lleida, Lluís Companys, 1 Lleida.

Dia i hora: Dimecres 22 de juny. 18’00 hores

Assistents: Jaume Gelabert, delegat del Govern de la Generalitat a Lleida; Jaume Guamis, responsable d’Informació de la Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil; Mercè López, cap de la Regió d’Emergències de Lleida i la Val d’Aran

Cerdanyola del Vallès, 20 de juny de 2005

19’30 hores