La Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments informa que els Bombers de la Generalitat han estat alertats  a les 16.30 hores, d’una persona caiguda a la riera del Catllar, al terme municipal de Vilallonga del Ter, dos quilòmetres abans d’arribar a Set Cases.

Segons fonts policials, tot apunta a un accident de muntanya d’un dels excursionistes de nacionalitat anglesa, que hauria caigut a l’aigua.  El cos sense vida ha estat trobat a  5 quilòmetres de distància del cotxe en què viatjaven, un peugeot platejat amb matrícula anglesa, el qual en el moment de l’accident es trobava al punt quilomètric 8.8, de  la carretera GIV-5264.  Els joves, tots ells entre 25 i 30 anys,  haurien començat l’excursió en aquest punt, on hi ha neu,  i un d’ells ha patit l ‘accident.

Els Mossos d’Esquadra presents durant l’aixecament del cadàver, han donat autorització  judicial als Bombers per treure el cos de la riera, ja que hi havia perill de perdre’l a causa del fort corrent de l’aigua.  Efectius dels Bombers del GRAE (Grup de Recolzament d’Activitats Especials), han pujat el cos a la riba del riu i posteriorment l’han traslladat fins a  la GIV-5264, al llarg d’un camí, la meitat del qual,  inaccessible amb vehicle motoritzat.

Els dos acompanyants presos d’un atac de nervis han estat evacuats també, fins al punt on es trobaven les ambulàncies més properes.

Fins el lloc dels fets, s’han desplaçat 2 dotacions terrestres i 1 helicòpter dels Bombers.

Els Mossos d’Esquadra, desplaçats fins el lloc del sinistre amb tres patrulles policials, continuen amb les investigacions pertinents del cas.

Cerdanyola del Vallès, 21 d’abril de 2007

20.00 hores