La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que els Bombers de la Generalitat han treballat en les tasques d’extinció d’un incendi en un pis d’un edifici de 4 plantes a Ripoll.

Els Bombers han estat alertats de l’incendi a les 11.11 hores i han desplaçat un total de 6 dotacions al carrer Filadors número 2, al pis 3r 2a. El foc ha cremat el sofà del menjador, i la resta del pis, així com l’escala de l’edifici i alguns pisos superiors, han quedat afectats pel fum.

A causa de l’incendi un total de 4 persones han resultat ferides de diversa consideració: una menor de 2 anys, que es trobava al pis afectat, ha estat traslladada amb l’helicòpter medicalitzat a l’Hospital Josep Trueta de Girona amb cremades de segon grau; i un matrimoni i una senyora d’avançada edat, que es trobaven als domicilis del quart pis, han estat evacuats a l’Hospital de Campdevànol per inhalació de fum. A més, i segons ha informat la Policia Local de Ripoll, com a mesura preventiva s’han desallotjat al voltant d’una dotzena de veïns de tot l’edifici.

A les 11.25 hores els Bombers han donat el foc totalment per controlat i, acte seguit, han procedit a ventilar l’edifici i el pis sinistrat.

13.00 hores