La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que el proper dimarts 21 de juny, es presentarà a la seu de la Regió d’Emergències Centre (ubicada a les instal·lacions dels Parc de Bombers de Manresa), i a partir de les 17’30 hores, la campanya “Revetlles amb precaució”.

El delegat de la Generalitat a la Catalunya Central, Ramon Mora, presentarà el contingut de la campanya junt a Jaume Guamis, responsable d’Informació de la Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil, i Josep Arola, cap de la Regió d’Emergències Centre. A la presentació també hi assistiran Eduard Planells, subdelegat del Govern central a Barcelona, i  Marcel Escudé, regidor d’Emergències i Seguretat Civil de l’Ajuntament d’Esparreguera en representació de la Federació de Municipis de Catalunya, que és una de les entitats impulsores de la campanya junt a l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, l’Administració General de l’Estat i empreses del sector pirotècnic.

Recordeu:

Acte: Presentació de la campanya “Revetlles amb precaució”

Lloc: Regió d’Emergències Centre(Parc de Bombers de Manresa) Manresa

Dia i hora: Dimarts 21 de juny. 17’30 hores

Assistents: Ramon Mora, delegat del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Jaume Guamis, responsable d’Informació de la Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil, Josep Arola, cap de la Regió d’Emergències Centre

Cerdanyola del Vallès, 17 de juny de 2005

09’00 hores