Bombers

Nova actualització del pla Neucat

query_builder   20 març 2007 13:00

event_note Nota de premsa

Nova actualització del pla Neucat

El Centre d’Emergències de Catalunya ha actualitzat a les 12’30 hores l’alerta del pla Neucat, que a hores d’ara està activada en 7 comarques: per una banda, l’Alta Ribagorça, el Pallars Sobirà i la Val d’Aran, on segons les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya (www.meteocat.net) és molt probable que s’acumulin gruixos de neu de més de 2 centímetres en cotes superiors als 500 metres fins a les 01’00 hores de la propera matinada. Les altres comarques afectades per l’alerta són l’Alt Urgell, la Cerdanya, el Pallars Jussà i el Ripollès, on aquesta previsió és probable.

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), només hi ha un tram de la C-28 tallat a la circulació; al Port de la Bonaigua entre els punts quilomètrics 37,12 i 56,7. Abans i després d’aquest tram, cal circular amb cadenes per la mateixa via. A més, en trams d’unes altres 11 vies també és obligatori l’ús de les cadenes. Podeu consultar aquesta informació al web del SCT, www.gencat.net/transit.

Els Bombers de la Generalitat han hagut d’atendre, fins a les 13’00 hores un total de 27 sortides per resoldre problemes ocasionats pel vent. Vint d’aquests serveis s’han originat a l’àrea metropolitana de Barcelona. Cap d’ells no ha fet ferits.

Cerdanyola del Vallès, 20 de març de 2007

13’03 hores

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia