Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat van treballar ahir, a les 22.35 hores, en el rescat d’una persona que havia caigut en una riera de la població d’Aleixar, al Baix Camp.

Uns companys van alertar que una persona havia caigut a la riera quan intentava travessar-la, per la qual cosa es va fer una recerca per la zona i finalment la Guàrdia Civil va trobar, als volts de les 23.39 hores, aquesta persona morta a la zona de Maspujols.

Bombers de la Generalitat desconeix la identitat i edat d’aquesta persona, així com les causes de la seva mort, les quals investigarà la policia.

Serveis destacats de la nit a causa de la pluja

Per altra banda, els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta nit, des de les 21.00 hores i fins a les 06.00 hores, en un total de 66 avisos a causa de la pluja en diferents comarques de Catalunya.

Per regions d’emergències (RE), les sortides es distribueixen:

- RE de Girona: 3

- RE de Lleida: 2

- RE de Tarragona: 2 (una de les quals el rescat d’Aleixar)

- RE de Terres de l’Ebre: 0

- RE Metropolitana Nord: 21 (6 de les quals al Maresme; 11 al Vallès Occidental; i 4 al Vallès Oriental)

- RE Metropolitana Sud: 36 (entre elles 19 al Baix Llobregat; 5 a l’Alt Penedès; 6 al Garraf, i 2 al Barcelonès)

- RE centre: 2

Recordar que el Centre d’Emergències de Catalunya manté activat, des les 21.00 hores, el pla especial d’emergències per inundacions a Catalunya, Inuncat, en fase d’alerta a les comarques del Baix Ebre, Ribera d’Ebre i Montsià, atesa la crescuda del cabal del riu Ebre.

Cerdanyola del Vallès, 3 d’abril de 2007

06.26 hores