La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que els Bombers de la Generalitat han treballat, a les 14.50 hores, en un incendi de matolls que ha afectat també diversos vehicles i una vivenda de la plaça Via Augusta de Figueres (Alt Empordà).

El foc s’ha iniciat en una zona de matolls i ha avançat cap  on hi havia diversos vehicles aparcats, 2 dels quals han cremat totalment, i un tercer també ha resultat afectat parcialment. El foc ha arribat també a la planta baixa i tres plantes de dos blocs d’edificis (L i K), on han cremat les persianes i galeries exteriors amb electrodomèstics. Ni el foc ni el fum han entrat a l’interior de les vivendes.

Com a conseqüència de l’incendi, un veí d’aquests blocs de pisos i un bomber han resultat ferits lleus per inhalació de fum, i han estat evacuats a l’Hospital de Figueres. Segons Mossos d’Esquadra, només s’han hagut de desallotjar 3 persones.

Els tècnics de la companyia de gas també s’han hagut de desplaçar al lloc de l’incendi, ja que l’escomesa ha resultat afectada i s’ha hagut de fer una revisió pis per pis.

Un total de 10 dotacions terrestres i 2 mitjans aeris han treballat en aquest incendi, que ha pogut ser controlat als volts de les 15.17 hores.

17.45 hores