Bombers de la Generalitat continua treballant per tal de estabilitzar l’incendi forestal originat  a la zona del Llac del Cigne de Caldes de Malavella.  Hores d’ara, treballen 51 mitjans terrestres i 14 aeris ( 6 bombarders, 1 helicòpter de comandament, 5 avions de vigilància i atac i 2 hidroavions).

El cap de l’incendi, que es troba a tocar a la carretera N-II quilòmetre 703 ha topat amb un camp de conreu sense llaurar. Per això s’ha demanat a les ADF’s que llaurin la zona. EL flanc esquerre, que ha creuat la carretera N-II, no crema amb intensitat i va a parar a una zona de conreus també sense llaurar. En aquest flanc Bombers han fet una crema d’eixamplament per ancorar les flames. EL foc encara està actiu i ha afectat, segons Bombers, 100 hectàrees de pi pinyer i alzina.

Segons el servei Català de Trànsit, continuen tallades la carretera N-II entre  el quilòmetre 700 i 7005  i la GI-673 del punt quilomètric 0 al 3, en ambdós sentits de la marxa. També  la carretera C-63 a l’alçada del nucli d’enllaç  amb la N-II, just al punt quilomètric 14 sentit Girona.

Cerdanyola del Vallès, 15 de juliol de 2005

17’25 hores