Bombers

Informació relativa als incendis de Tarragona

Continua activada la fase l'Alerta de l'Infocat

query_builder   10 abril 2005 19:20

event_note Nota de premsa

Informació relativa als incendis de Tarragona

Continua activada la fase l'Alerta de l'Infocat

Hores d’ara, els Bombers de la Generalitat treballen per controlar els dos incendis forestals que s’han declarat aquesta tarda a la demarcació de Tarragona i Terres de l’Ebre.

D’una banda, en l’incendi forestal de Borges del Camp (Baix Camp), dels qual s’ha rebut l’avís a les 16’05 hores, hi treballen 22 vehicles terrestres i un helicòpter bombarder. Està prevista l’arribada de 2 hidroavions que s’incorporaran d’immediat en les tasques d’extinció.

Segons fonts municipals, unes 150 persones han hagut de ser desallotjades de les urbanitzacions de la zona del barranc del Xampany: zona de l’antic camp de Tir, les Valls i Aires del Camp. La majoria d’aquests habitatges són ocupats per gent de cap de setmana. Segons les últimes informacions no hi ha hagut cap persona ferida a causa d’aquest incendi.

Pel moment, la superfície afectada en aquest incendi és de 80 hectàrees provisionals, ja que el foc encara no està controlat. 

El vent que bufa direcció sud-est en tota la zona amb una força de 31 km/h, fet que està complicant molt les tasques d’extinció dels efectius desplaçats al lloc.

D’altra banda, pel que fa a l’incendi forestal de Cunit (Baix Penedès) del qual s’ha rebut l’avís a les 18’00 hores, hi treballen hores d’ara 15 vehicles terrestres i 1 helicòpter de comandament. El foc ha començat al costat de la carretera C-32 a l’alçada del quilòmetre 11’3 i s’ha desplaçat direcció sud est, obligant a desallotjar com a mesura preventiva a les urbanitzacions can Molas del municipi de Cunit i la Gavina, pertanyent ja al municipi de Cubelles.

Segons les primeres estimacions, pel moment, el foc hauria afectat entre 20 i 30 hectàrees de vegetació forestal.

En aquesta zona, el vent bufa direcció sud-est amb ratxes de 13’3 km/h.

Cerdanyola del Vallès, 10 d’abril de 2005

19’20 hores

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia