La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que el Cos de Bombers que continua treballant per estabilitzar l’incendi declarat a primera hora de la tarda a Navata (Alt Empordà), estima que ja han cremat 35 hectàrees  en el terme municipal d’aquest municipi.

Hores d’ara, el Cos dels Mossos d’Esquadra, ha informat del desallotjament de 9 persones  a les  masies de Mas Torrent, Pere Pou i Can Costa, les quals s’han dirigit al Centre Cívic de Navata. A més,  una patrulla d’aquest cos es troba custodiant el mas de Can Llabanera.

Segons els Bombers,  a partir de les 19.15 hores es restablirà la línea telefònica a les poblacions de la Jonquera i Capmany, i a partir de les 22 hores al municipi  d’Agullana.

Incendi  forestal a Llers (Alt Empordà)

El Bombers de la Generalitat han rebut l’avís, a les  18.10 hores,  d’un altre incendi al municipi de  Llers (Alt Empordà).

Aquest foc que s’ha declarat  concretament a la peu del Torrent de la Coma Forcada,  es troba entre la GIV-5105 i Avinyonet. Entre aquest incendi i el de Navata hi ha una distància de 10 kilòmetres aproximadament.

Fins el lloc dels fets s’han desplaçat un total de 12 dotacions terrestres.

18.55 hores