Bombers

Incendis de vegetació de la tarda

query_builder   29 gener 2005 18:30

event_note Nota de premsa

Incendis de vegetació de la tarda

Incendi de vegetació a Tarragona (Tarragonès)

A les 15’25 hores, Bombers de la Generalitat han estat alertat d’un incendi de vegetació a la zona dels vivers municipals de la ciutat de Tarragona, a l’alçada del pk. 1.161 de l’autovia de circumval·lació A7. Al lloc de l’incendi s’hi han desplaçat 8 vehicles terrestres dels Bombers que, han pogut controlar el foc al voltant de les 17’45 hores.

Com a mesura preventiva, i segons ha confirmat el cos de Mossos d’Esquadra, s’ha desallotjat a dues persones residents a la zona del camí dels Àngels. Cal dir, però que ningú no ha resultat ferit a causa d’aquest incendi.

El foc ha afectat a una superfície de 5 hectàrees de canyes i avellaners. Destacar també que les flames han afectat a un galliner d’un habitatge abandonat.

A hores d’ara, Bombers continuen a la zona remullant el perímetre afectat per l’incendi, per tal d’assegurar-se que no hi hagin possibles revifalles.

Segons el Servei Català de Trànsit, s’ha tallat la circulació del trànsit de l’autovia A7, a l’alçada del quilòmetre 1.160, com a mesura preventiva pel fum originat pel foc. Un cop ha pogut ser controlat l’incendi s’ha restablert la circulació amb normalitat.

Incendi a Bigues i Riells (Vallès Oriental)

A les 17’04 hores Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un altre incendi forestal al terme municipal de Bigues i Riells. Al lloc de l’incendi s’hi han desplaçat 9 vehicles terrestres i 2 mitjans aeris.

L’incendi, situat a la vessant nord de la muntanya de Riells d’Alfai sentit Bigues,  ha pogut ser controlat al voltant de les 18’30 hores.

Un dels vehicle dels Bombers del parc de Montmany-Figaró, que es desplaçava al lloc de l’incendi, ha tingut un accident a la carretera de Riells d’Alfai. Cal dir, però, que no s’ha hagut de lamentar cap ferit.

Cerdanyola del Vallès, 29 de gener de 2005

18’24 hores

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia