Bombers

Incendis forestals d'aquesta tarda

query_builder   2 juny 2006 17:00

event_note Nota de premsa

Incendis forestals d'aquesta tarda

Els Bombers de la Generalitat estan treballant en l’extinció d’un incendi que s’ha declarat a les 15’41 hores al Camí Ral ses Forques, del municipi de Mont-ras.

Un total de 18 mitjans, dels quals 6 són aeris (3 bombarders, 2 avions de vigilància i atac i 1 helicòpters), han estat activats per tal de sufocar el foc, les tasques d’extinció del qual se’n vist dificultades per l’acció del vent (entre 30 i 35 km/h), que fa augmentar la velocitat de les flames per uns camps de rostolls. En aquest moments, i segons informacions de Bombers, a més de camps,  ja ha cremat una zona de pins, d’unes dues hectàrees, a causa  de focus secundaris activats per la tramuntana.

En aquest moments, també s’està treballant a Terradelles, terme municipal de Vilademuls (Pla de l’Estany), on s’estan esperant més efectius per completar l’actuació de les  dues dotacions terrestres i un mitjà aeri, que recolzen les tasques d’extinció dels Bombers. El foc crema un camp de blat que avança cap a una zona de bosc.

D’altra banda, els Bombers  de la Generalitat han treballat apagant un altra incendi declarat mitja hora abans a Sant Llorenç de les Arenes (Baix Empordà). Aquest foc s’ha controlat a les 15:33 hores.

Fins aquests moments, no ha estat notificada cap tipus de afectació personal n’hi ha hagut cap tipus d’incidència viària.

17’00 hores

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia