Els Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 11.37 hores d’un incendi forestal a Palau de Santa Eulàlia, a l’Alt Empordà.

En aquests moments, treballen en les tasques d’extinció una vintena de dotacions terrestres que estan recolzades per 9 mitjans aeris a l’espera que s’incorporin 2 hidroavions. El foc avança en direcció sud-est, cap al riu Fluvià. Els equips d’emergència treballen amb contundència per evitar que el foc avanci.

El cos dels Mossos d’Esquadra informa que únicament els veïns de dues masies aïllades de Palau de Santa Eulàlia han abandonat, voluntàriament els seus domicilis, tot i que el foc encara el tenen lluny, un cop han estat informats de l’incendi.

Segons informacions del Servei Català de Trànsit, a causa del foc no hi ha cap tipus d’afectació viària. D’altra banda, el cos dels Mossos d’Esquadra informa que, a hores d’ara, no s’ha fet cap desallotjament.

Els Bombers continuen remullant les zones afectades pels incendis de Cistella, Ventalló i Capmany.

A causa dels incendis que hi hagut aquests últims dies a la comarca de l’Alt Empordà, el Centre d’Emergències de Catalunya manté activada la fase d’emergència-1 de l’Infocat.

12.30 hores