La Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments informa que els Bombers de la Generalitat han treballat aquest matí en un incendi a l’interior d’una habitació del centre sòciosanitari Albada, de Sabadell, on 2 persones han resultat ferides.

Els Bombers han estat alertats del foc a les 07’57 hores. Un foc ha destruït totalment un dels 2 llits a l’interior d’una habitació de la segona planta del centre. La cambra ha resultat fumada. Els interns a qui s’havia assignat aquesta habitació han resultat afectats. Un d’ells, amb cremades en gran part del cos, tot i que hores d’ara se’n desconeix la gravetat. L’altre ha inhalat fum, però el seu estat no era greu. Ambdós han estat traslladats a l’Hospital Parc Taulí, recinte en el qual es troba el centre Albada.

Mentre els Bombers (8 dotacions) treballaven per controlar i extingir el foc, un total de 28 persones han estat confinades en una terrassa de la tercera planta, que han pogut tornar a les seves habitacions un cop les flames han estat extingides i el fum ventilat. L’incendi ha quedat controlat a les 08’10 i totalment apagat a les 08’13. Les causes del sinistre, que encara es desconeixen, seran investigades per instàncies policials, no pas per Bombers.

Cerdanyola del Vallès, 28 d’abril de 2007

09’35 hores