Els Bombers de la Generalitat han treballat, aquest matí, en les tasques d’extinció d’un incendi en un pis situat al carrer Gibraltar número 15. L’incendi, l’avís del qual s’ha rebut a les 08.10 hores, ha mobilitzat un total de 6 dotacions dels Bombers que en arribar a l’edifici, de 5 plantes, han pogut comprovar que el foc afectava un pis de la quarta planta.

L’incendi, que a les 08.54 hores els Bombers ja donaven per controlat, ha cremat totalment el pis (3 habitacions, la cuina i el lavabo), i a més, ha afectat també la galeria i la canonada de gas del pis superior. Els Bombers també han comprovat que no hi hagut cap tipus d’afectació estructural. Com a mesura preventiva s’han desallotjat 8 pisos d’aquest immoble. A més, dues persones d’avançada edat, han resultat intoxicades lleus a causa del fum i han estat ateses primer per personal de la Creu Roja i posteriorment, han estat traslladades a l’Hospital de Mataró per tal de fer-los una revisió.

Personal de la companyia de gas s’ha desplaçat fins al lloc del sinistre per tal de fer una inspecció de la canonada afectada. Mentre duren aquestes tasques, s’han desallotjat preventivament els veïns de 16 pisos del bloc del costat.

09.45 hores