Els Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 00.20 hores d’aquesta matinada d’un incendi a l’interior d’una casa de 2 plantes i golfes situada al carrer de l’Estació número 3-5, a Garraf, al terme municipal de Sitges (Garraf).

Fins al lloc de l’incendi s’han desplaçat 6 dotacions dels Bombers (2 del parc de Bombers de Gavà, 1 de Vilafranca del Penedès, 1 de Vilanova i la Geltrú, 1 del Prat de Llobregat i el vehicle de comandament del cap de guàrdia) que han donat el foc per apagat a les 00.54 hores.

L’incendi ha cremat totalment la planta baixa, i ha afectat la façana i el forjat de la planta pis que, a més, ha quedat afectada pel fum.

Una persona que es trobava a la planta baixa, Pedro CF de 79 anys, ha estat traslladat a l’Hospital de Viladecans per intoxicació lleu causada pel fum. Una dona que es trobava a la planta pis ha estat evacuada de l’interior de la casa però ha resultat il•lesa.

Està previst que aquest matí l’arquitecte municipal faci una revisió i una inspecció de l’estructura de la casa que es podria haver vist afectada a causa de l’incendi.

Cerdanyola del Vallès, 11 de maig de 2007

06.25 hores