Els Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 20.20 hores d’aquest vespre d’un incendi que afectava un pis d’un edifici del carrer General Castaños número 31 a Rubí.

Fins al lloc del sinistre s’han desplaçat un total de 9 dotacions dels Bombers que han pogut comprovar que el foc afectava un pis de la cinquena planta. A causa de l’incendi i de l’acumulació de fum, alguns veïns no han pogut sortir al carrer i han pujat al terrat de l’edifici. La resta de veïns que es trobaven als seus domicilis, han estat desallotjats com a mesura preventiva.

Els Bombers han pogut accedir fins el terrat i un cop s’ha donat per extingit l’incendi, a les 20.51 hores, i s’ha ventilat, han pogut evacuar aquests veïns. També, s’ha fet una inspecció a tots els pisos de l’edifici per comprovar que no hi hagués cap persona a l’interior.

Un total de 4 persones que es trobaven al terrat, han estat evacuades a un centre hospitalari per intoxicació lleu causada pel fum.

A causa del foc, ha cremat quasi en la seva totalitat el pis de la cinquena planta que donava a l’exterior, i l’escala ha quedat molt afectada pel fum.

Cerdanyola del Vallès, 17 de febrer de 2007

21.30 hores