La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que els Bombers de la Generalitat han treballat aquest matí en l’incendi d’una màquina assecadora al garatge d’una finca particular a Sant Quirze del Vallès (el Vallès Occidental) on un home ha resultat ferit amb cremades de primer grau i intoxicat per inhalació de fum.

Els Bombers han estat alertats del foc a les 06’05 hores. Una assecadora es cremava a l’interior del garatge d’una casa unifamiliar ubicada al número 56 de l’avinguda Antoni Gaudí (a Sant Quirze del Vallès). Els Bombers s’hi ha desplaçat amb 3 dotacions. El foc, a part de destruir totalment la màquina, ha fet caure part del guix del sostre del garatge. L’alta temperatura i el fum han afectat la resta de l’habitacle.

El propietari de la finca, Mario Alejandro B., de 25 anys, ha estat evacuat a l’Hospital de Terrassa amb cremades de primer grau (les més lleus) a la cara i amb símptomes d’intoxicació per inhalació de fum. Els Bombers s’han retirat del lloc del sinistre a les 07’00 hores, un cop havien sufocat les flames i ventilat tot el fum de l’interior del garatge.

07’40 hores