Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 7.39 hores d’aquest matí, d’un incendi d’habitatge en una casa de quatre plantes del número 18 del carrer Terral de la urbanització Molí del Mar de Riudoms (Baix Camp)

Fins al lloc del sinistre s’han desplaçat 6 dotacions de Bombers dels parcs de Tarragona i Reus. En arribar al lloc dels fets, els bombers han entrat a l’edifici i han evacuat sis persones. Quatre d’aquestes persones han hagut d’abandonar l’edifici amb protecció i aportació d’oxigen degut a la concentració de fum. Una de les persones ha patit cremades lleus a la cara i una altra també ha hagut de ser atesa pels serveis sanitaris en caure per les escales quan sortia de l’edifici. Aquestes dues persones finalment han estat traslladades en ambulància, tot i que desconeixem el centre sanitari al que han estat derivades.

L’incendi ha tingut lloc al segon primer, en el que ha cremat completament la cuina, el rebedor i el menjador. La resta del pis ha quedat afectat per les altes temperatures i per la concentració de fum. La porta del veí de davant ha quedat afectada per la calor, així com el guix de tot el replà. L’Escala de l’edifici ha quedat afectada per l’acumulació de fum.