Bombers

Foc forestal del Baix Llobregat: actualització de dades

query_builder   11 juliol 2005 20:23

event_note Nota de premsa

Foc forestal del Baix Llobregat: actualització de dades

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que Bombers de la Generalitat treballen hores d’ara amb 57 dotacions terrestres i 17 mitjans aeris (2 helicòpters de comandament, 8 de bombarders, 5 avions de vigilància i atac i 2 hidroavions arribats des de Saragossa) en l’incendi forestal del Baix Llobregat.

El foc encara està actiu. El cap, però, ha pogut ser frenat a l’alçada del barri de Marianao (Sant Boi de Llobregat). El punt més conflictiu del flanc esquerre es troba dalt de la carena muntanyosa que separa aquest municipi de Viladecans i Sant Climent de Llobregat. I el punt que concentra més activitat dels Bombers en flanc dret és a l’alçada del polígon industrial Sales. Segons Bombers de la Generalitat, l’extensió afectada per l’incendi és de 80 hectàrees de ginesta i argelaga.

Segons Policia Local de Sant Boi de Llobregat, les persones evacuades de les urbanitzacions els Canons i les Orioles han estat dutes al casal de barri de can Blancs. Totes elles, sanes i estàlvies. A la zona, a més, hi ha ambulàncies de retén i voluntaris de Protecció Civil col·laborant-hi.

En la zona, ja s’ha restablert el subministrament elèctric, suspès durant gairebé una hora perquè els mitjans aeris poguessin descarregar aigua sobre tota l’àrea cremada.

Cerdanyola del Vallès, 11 de juliol de 2005

20’23 hores

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia