Els Bombers continuen treballant en l’habitatge de Reus on hi ha hagut un incendi de matinada (baixos del carrer Roser, 60). Hores d’ara s’hi troben 3 dotacions. El foc ha destruït totalment una habitació del pis, que es troba just sota l’escala del bloc. L’alta temperatura i el fum han afectat la resta de l’habitatge. Les dues persones ferides, dos homes, han estat rescatats de l’interior de la casa. Un d’ells es trobava a l’interior de l’habitació sinistrada. Tenia cremades greus i símptomes d’intoxicació per inhalació de fum. Tot i que inicialment se l’ha dut a l’hospital Joan XXIII de Tarragona, després se l’ha derivat a la unitat de cremats de la Vall d’Hebron de Barcelona.

L’altre home afectat es trobava dins d’una altra habitació, al fons de l’habitatge, i se l’ha evacuat al Joan XXII en haver inhalat fum.

El pis sinistrat es troba als baixos d’un bloc que té tres plantes més, amb un sol pis en cadascuna d’elles. Les tres famílies que hi viuen han estat desallotjades. Els Bombers consideren que l’estructura dels baixos ha quedat afectada per l’incendi, amb la qual cosa cal una revisió acurada dels danys, que dependrà en tot cas dels serveis tècnics municipals. Un cop feta aquesta inspecció, seran els mateixos serveis de l’Ajuntament els qui dictaminaran les accions a emprendre en la finca.

Cerdanyola del Vallès, 20 de març de 2007

07’45 hores