Bombers

Extingit l'incendi de la drogueria de Badalona (Barcelonès Nord)

query_builder   18 juny 2006 14:25

event_note Nota de premsa

Extingit l'incendi de la drogueria de Badalona (Barcelonès Nord)

La Direcció General  D’Emergències i Seguretat Civil informa que els Bombers de la Generalitat, a  les 13’05 hores, han donat per extingit l’incendi de la drogueria “Can Boter”, del qual han estat alertats a les 9’43 hores.

Hores d’ara, un reten de quatre vehicles dels bombers  treballen en l’edifici ensinistrat, acabant de remullar i fent les tasques de neteja de la tercera planta, la qual ha quedat afectada en la seva totalitat. Es tracta d’una planta on  s\'emmagatzemava bàsicament productes inflamables com a dissolvents i pintures, tanmateix, hi havia gèneres de paper i cartró. La primera i segona planta són utilitzades com a punt de venda.

Els Bombers han informat que els veïns de l’edifici del costat, que també han estat evacuats, no podran tornar a les seves cases fins passades com a mínim 24 hores.  Tot i que l’arquitecte municipal ja ha fet una valoració dels  habitatges, s’haurà d’espera als resultats de la nova inspecció que es farà demà, -un cop s’hagi refredat l’immoble-, per tal de saber si els habitants d’aquests edificis, poden tornar als seus domicilis corresponents.

Segons les mateixes fonts, els veïns acompanyats pels Bombers, han pogut recollir algunes pertinences per tal de passar aquesta nit a cases de familiars, o als allotjaments  destinats per l’Ajuntament.

14’00 hores

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia