A les 00.00 hores d’aquesta matinada, els Bombers de la Generalitat han donat per extingit l’incendi en el pàrquing de l’edifici del número 542 de la rambla marina de l’Hospitalet de Llobregat. El foc ha afectat a uns 10 vehicles del pàrquing subterrani. 

La gran quantitat de fum que ha generat l’incendi i la falta de visibilitat han dificultat la ràpida detecció del focus de l’incendi. Un cop ha estat localitzat, els equips han pogut apagar ràpidament el foc i procedir a ventilar tots els pisos del pàrquing afectat pel fum i la temperatura.

A causa d’aquest incendi no s’han produït ferits. Però, cal destacar que tots els veïns dels pisos superiors al pàrquing, 12 pisos amb 4 habitatges per planta, havien estat desallotjats preventivament, segons la policia local i els Mossos d’Esquadra. A hores d’ara, el tècnic municipal està revisant l’estructura de l’edifici per tal d’avaluar si ha patit danys i poder valorar, així, el retorn dels desallotjats als seus habitatges.

 

En l’incendi han treballat, finalment, 20 dotacions dels Bombers de la Generalitat, i també s’ha comptat amb la col·laboració d’una dotació dels Bombers de Barcelona.

00.15 hores