Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit a primera hora de la tarda, l’incendi d’una indústria tèxtil a Terrassa, situada al número 3 del carrer Violinista Vellsolà amb Dr. Pearson, l’avís del qual s’ha rebut a les 06.28 hores.

Seguint l’estratègia de contenció i confinament del foc, els Bombers han aconseguit que l’incendi, que s’ha originat a la zona d’emmagatzematge de matèries primeres, no es propagués a altres sectors de la indústria, tots ells situats  a la planta baixa. En algun d’aquests sectors  hi havia dissolvents, gasoil i fuel. Les tres plantes superiors de l’edifici, destinats a oficines, despatxos i administració, han quedat afectades pel fum.

Els Bombers també han tret, sense afectacions, 3 ó 4 vehicles del pàrquing subterrani de l’empresa.  A l’hora d’avís de l’incendi l’única persona que es trobava a l’interior de l’edifici, era la dona de fer feines, la qual ha sortit sana i estalvia i per tant no s’ha enregistrat cap tipus d’afectació personal.

Tanmateix, ha estat necessària la intervenció de la companyia  Fecsa-Endesa, per tallar el subministrament elèctric de l’enllumenat públic, ja que el transformador, que forma part de l’àrea afectada d’emmagatzematge de l’edifici, ha resultat afectat.

A partir de les 12:00 hores, els Bombers han continuant treballant, remullant els punts calents de l’incendi per tal de donar-lo per extingit. A hores d’ara ja han tornat tos els vehicles als seus Parcs de Bombers respectius.