La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada en una explosió que hi ha hagut en un habitatge del barri de Jesús, a Tortosa (Baix Ebre), on hi ha hagut un ferit lleu.

Bombers han estat alertats del sinistre a les 04’58 hores. Al tercer pis del carrer de Sant Josep, 9, d’aquesta població, s’ha produït una deflagració de gas per una bombona de butà. Una sola dotació del parc de Tortosa s’ha desplaçat fins al lloc del sinistre.  Un cop allà, els bombers han pogut constatar que l’explosió ha provocat la caiguda d’un envà, i la porta d’un lavabo ha quedat afectada per l’ona de combustió. 

Una persona de 71 anys d’edat (Robert V.B.) ha resultat ferit lleu, amb alguna cremada a les mans i al cabell, i ha estat traslladat pels serveis mèdics a              l’Hospital Verge de la Cinta, a Tortosa. 

A hores d’ara, els Bombers de la Generalitat ja han parlat amb els serveis tècnics municipals, per comprovar l’estat de l’estructura de l’edifici. Les causes del sinistre s’hauran d’investigar.

Cerdanyola del Vallès, 14 de març de 2005

07’00 hores