La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat, a les 01.30 hores, l’incendi forestal que crema des d’aquesta tarda al terme municipal de Vimbodí (la Conca de Barberà).

Segons les últimes informacions facilitades al Centre d’Emergències de Catalunya, la fase d’alerta del pla Infocat (Pla especial d’emergències per Incendis Forestals a Catalunya) segueix activada.

En les tasques d’extinció hi treballen en aquests moments una seixantena de dotacions terrestres, mentre que els mitjans aeris ja s’han anat retirant amb l’arribada de l’ocàs. Al llarg de la nit i matinada, totes les dotacions terrestres romandran a la zona per tal de donar l’incendi per controlat.

Segons les últimes dades facilitades pel cos d’Agents Rurals, el foc ha cremat 90 hectàrees de pi blanc i matoll, i unes 20 hectàrees de conreu. L’incendi no hauria afectat cap PEIN (Paratge Especial d’Interès Natural).

El cos de Mossos d’Esquadra ha informat, a les 22.30 hores, que es podia restablir el trànsit a les carreteres que havien estat tallades aquesta tarda: la T-700, i l’encreuament de la T-700 amb la TV-7003.

01.35 hores