La Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments informa que els Bombers de la Generalitat treballen des de les 11.06 hores d’aquest matí en l’esfondrament parcial en un edifici en procés de rehabilitació a Figueres.

Els Bombers hi treballen amb 4 dotacions, a la cruïlla dels carrers Pi i Margall i Sant Francesc de Paula. S’hi ha esfondrat un envà i un balcó del quart pis. En el moment de l’esfondrament, i segons les primeres informacions, hi havia una persona, que ha quedat colgada entre la runa. Serveis sanitaris intenten reanimar aquesta persona, que hauria quedat ferida molt greu. Se’n desconeix la identitat, en aquests moments.

En aquests moments, els Bombers revisen l’estructura de la resta de l’edifici.

S’emetrà un nou comunicat tan bon punt es disposi de més dades.

Ensorrament del sostre d’una nau a Tarragona amb 2 ferits

Per una altra banda, els Bombers també han treballat aquest matí en l’ensorrament d’una biga de formigó i de part del sostre de planxa d’un magatzem ubicat al poligon Riu Clar de Tarragona. Els Bombers han estat alertats del sinistre a les 09.47 hores. Un camió de l’empresa ‘Transfiguerola SL’, que tenia la caixa elevada, ha fet caure la biga i part del sostre en avançar dins la nau, que pertany a l’empresa ‘Vicport, Servicios Portuarios SL’ i que es troba al carrer del Carbó, 6 (nau 1C). La biga i les planxes han caigut al damunt d’una retroexcavadora, on hi havia una persona que ha resultat ferida: David MC., de 27 anys. El jove s’ha trencatt un fèmur. Un altre operari de la nau, José FT., de 66 anys, ha resultat ferit lleu. El conductor del camió ha resultat il•lès. Hi ha treballat 4 dotacions dels Bombers.

Cerdanyola del Vallès, 18 d’abril de 2007

12.07 hores