La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que els Bombers de la Generalitat treballen des de les 16’24 hores en l’esfondrament d’una paret a la població del Vendrell (Baix Penedès), que ha costat la vida a una persona.

Una tanca de maó ha caigut per causes que caldrà investigar al carrer del Mar número 68 del Vendrell. El mur separava de la via pública un solar en què hi ha una casa antiga enderrocada que s’estava rehabilitant, i dos treballadors de les obres que s’hi estaven fent han quedat atrapats sota la runa.

Una de les persones ha perdut la vida i en aquests moments es troba semienterrada a la runa, mentre que l’altra persona es troba encara colgada de cintura cap a baix amb talls a la cara però conscient.

Bombers treballen en aquests moments per rescatar aquesta segona persona retirant la runa a poc a poc mentre consoliden amb puntals de fusta la resta del mur per evitar nous despreniments. Com a conseqüència de l’esfondrament, ha quedat afectada una escomesa d’aigua, per la qual cosa hi ha hagut una fuita d’aigua que ja està controlada.

Hores d’ara, encara es desconeix la identitat de les dues persones afectades.

Fins al lloc de l’incident s’hi han desplaçat 6 dotacions de bombers.

17’35