Els Bombers de la Generalitat han reprès les tasques de recerca del menor desaparegut ahir al canal de Serós, al municipi d’Albatàrrec (Segrià). Al lloc, treballen set dotacions terrestres, entre les quals hi ha els submarinistes del GRAE (Grup de Reforç d’Actuacions Especials) dels Bombers. I, també es preveu que s’incorpori en la recerca un helicòpter de comandament.

Els Bombers revisaran el canal, en un tram d’entre 8 i 12 quilòmetres entre Albatàrrec i el pantà d’Utxesa de Torres de Segre, per tal de detectar visualment algun indici del menor que faciliti la tasca dels submarinistes.

Durant tota la tarda d’ahir, es va rastrejar la superfície del canal que passa pels municipis d’Albatàrrec, Montoliu de Lleida i Sudanell, però no es va localitzar el menor. Per això, els efectius dels Bombers van considerar necessari obrir les comportes del canal i buidar part de la seva capacitat per tal de poder realitzar la recerca en el seu interior, ja que la profunditat, la mala visibilitat i el corrent del canal no ho permetien.

En la recerca també hi col·laboren dotacions dels Mossos d’Esquadra.

9.20 hores