Bombers

Els Bombers de la Generalitat treballen en 2 focs de cereals: Balaguer (la Noguera) i Sant Fruitós de Bages

query_builder   8 juny 2006 13:00

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat treballen en 2 focs de cereals: Balaguer (la Noguera) i Sant Fruitós de Bages

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que els Bombers de la Generalitat treballen en aquests moments en 2 focs de vegetació; un a Balaguer (la Noguera) i un altre a Sant Fruitós de Bages (el Bages).

Els Bombers han estat avisats del foc de Balaguer a les 11’50 hores. Les flames afecten una superfície de cereals sense segar a la Serra del Gos, al sud de la carretera C-26. El foc, que segons dades provisionals dels Bombers que hi treballen ha cremat 5 hectàrees, es troba en aquests moments en fase d’estabilització. En aquests moments hi treballen 7 dotacions terrestres i 2 helicòpters bombarders.

Al Bages, els Bombers han estat alertats a les 12’01 hores. Un incendi afecta una superfície de rostolls al nord de la urbanització les Brucardes i a l’est de la C-16. Segons dades provisionals, han quedat afectades unes 2 hectàrees de blat sense segar. El foc està estabilitzat des de les 12’49 hores. Hi treballen en aquests moments 16 dotacions terrestres i 3 mitjans aeris: un helicòpter de comandament i 2 helicòpters bombarders Prèviament també hi havia treballat 2 avions de vigilància i atac, que ja s’hi ha retirat.

13’02 hores

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia