El parc de bombers voluntaris d’Esterri d’Àneu, al Pallars Sobirà, celebrarà demà dissabte una festa amb motiu del seu 25è aniversari.

Els actes commemoratius s’obriran a les 11.30 hores amb la recepció de les autoritats. Acte seguit, a partir de les 12.00 hores, es farà una missa a l’església d’Esterri d’Àneu. A les 13.00 hores està prevista la inauguració de l’exposició fotogràfica dels 25 anys del parc de Bombers, que acollirà l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu. Aquest acte finalitzarà amb un aperitiu popular a la plaça 11 de Setembre. A les 15.00 hores començarà el dinar que aplegarà Bombers que han passat pel parc en aquests 25 anys, a més d’autoritats de la comarca. A la tarda, un cop finalitzat el dinar, s’instal•larà un parc infantil al mateix parc de bombers i a la nit es farà el sopar i el ball que tancaran la festa.

El parc de bombers d’Esterri d’Àneu es va crear l’any 1982 amb la voluntat d’assistir les situacions d’emergència que es produïssin a la zona. L’any 2000 es va inaugurar el nou parc al carrer Carrerada, fet que va representar un salt qualitatiu molt important per al funcionament del parc.

La festa comptarà amb l’assistència de la cap de la Regió d’Emergències de Lleida, Mercè López, juntament amb l’alcalde d’Esterri d’Àneu, Ramon Badia, i el cap del parc de Bombers del mateix municipi, Jaume Gallart. També hi assistirà el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Àngel Guiu, entre altres autoritats.

Cerdanyola del Vallès, 11 de maig de 2007

16.00 hores