La Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments informa que els Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 08.35 hores,  d’un foc d’habitatge al  4º 2ª, es. B,  nº 10, de l’avinguda Andorra de Tarragona.

Segons les primeres informacions dels Bombers, entre 4 i 5 persones haurien estat afectades per inhalació de fum, i entre elles, dues persones haurien patit cremades de poca consideració a causa de l’incendi, que ha estat extingit a les 08.53.

En aquests moments, les 6 persones del 5è pis que per mesura preventiva havien quedat a casa confinades, ja que no poden baixar al carrer a causa de l’acumulació de fum, es troben al terrat de l’edifici. A una d’elles se li està subministrant oxigen.

Unes dues o tres persones més, afectades per inhalació de fum que ja es troben fora de l’edifici, estan sent atesos pels serveis sanitaris. Un d’aquests veïns, també hauria patit petites cremades. A més, un bomber, que ja es troba també al carrer, té cremades de petita consideració.

Hores d’ara, continuen treballant 5 dotacions dels Bombers fent tasques de ventilació i revisió dels pis afectat.

Cerdanyola del Vallès, 21 d’abril de 2007

10.30 hores