La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada en l’ensorrament d’una casa al casc antic de la Canonja, Tarragona, on dues persones han resultat ferides.

Els Bombers han estat alertats a les 03’08 hores del sinistre. Una casa unifamiliar de 2 plantes s’havia ensorrat al número 6 del carrer Sant Sebastià. S’hi ha desplaçat 8 dotacions, que han pogut rescatar amb vida les dues úniques persones que hi havia en el moment del col·lapse; una dona amb la seva filla. A les 04’2 hores, totes dues han estat evacuades, estables, a l’hospital Joan XXIII de Tarragona. Se’n desconeix l’estat actual, a l’espera de l’exploració mèdica que se’n farà.

Com a conseqüència de l’ensorrament, ha quedat afectat un cotxe patrulla de la Policia Municipal, que circulava en aquells moments per la zona. Hores d’ara, els Bombers estan retirant tant aquest vehicle com tots els que hi ha aparcats a la rodalia per poder senyalitzar la zona i, d’aquesta manera, facilitar els treballs de desenrunament de la finca, tasca de la qual ja no s’ocuparan els Bombers.

Com a mesura preventiva, s’han evacuat preventivament dues cases veïnes. Es desconeixen les causes d’aquest ensorrament, que investigaran tècnics municipals.

06’25 hores