Bombers

Desactivat el Transcat a Tarragona (Tarragonès)

query_builder   4 agost 2006 12:20

event_note Nota de premsa

Desactivat el Transcat a Tarragona (Tarragonès)

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que a les 12.06 hores ha desactivat la fase d’alerta del Pla especial d’emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera o ferrocarril a Catalunya (TRANSCAT) que havia estat activat per l’accident que havia patit un camió cisterna que transportava mercaderies perilloses quan circulava per la carretera N-340a, al punt quilomètric 1155,5, al seu pas per Tarragona (Tarragonès).

El camió, de la marca MAN i que pertany a la companyia alemanya de transport WTK Winterner, ha fet una sortida de via i ha quedat bolcat al marge de la carretera. Cal destacar que el conductor n’ha sortit il·lès i que, segons ha informat el Servei Català de Trànsit no hi hagut cap tipus de tall viari.

El camió transportava una barreja d’anhídrid asfàltic i anhídrid maleic. Un cop s’ha comprovat que la cisterna, que té una capacitat d’unes 25 tones i que anava plena, no ha patit cap fuita, s’ha fet el transvasament a una de nova. Un cop finalitzada, el camió cisterna ha continuat cap al seu destí, l’empresa BASF.

12.20 hores

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia