La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que, a les 20’30 hores, ha desactivat la fase d’alerta del Pla Especial d’Emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (TRANSCAT) que s’havia activat per l’avaria que havia patit un camió cisterna al quilòmetre 57’5 de la carretera C-17 direcció nord, dins el terme municipal de Vic (Osona).

Un cop s’han reparat els desperfectes lleus que havia patit el camió cisterna en la instal·lació de l’aire i se li ha canviat la roda rebentada ha pogut reprendre la marxa fins al seu destí, a Santa Maria del Corcó, escortat per un vehicle dels Bombers de la Generalitat i dels Mossos d’Esquadra. Recordem que en cap cas hi ha hagut fuita del producte que transportava, 18’5 tones de gas natural liquat.

Al lloc hi han estat treballant 3 vehicles dels Bombers de la Generalitat.

Cal dir que no hi ha hagut cap ferit, així com tampoc no s’han vist afectats altres vehicles. A més i segons el Servei Català de Trànsit, no hi ha hagut afectació viària arran d’aquest incident.

Cerdanyola del Vallès, 17 de juny de 2005

20’40 hores