A les 13.28 hores, el Centre d’Emergències de Catalunya ha desactivat la fase d’alerta del Pla Especial d’Emergències per Accidents en el Transport de Mercaderies Perilloses per Carretera i Ferrocarril (Transcat) un cop han finalitzat les tasques de retirada del producte inflamable que portava un camió aturat a l’àrea de servei del Llobregat (AP-7 pk . 166) de Castellbisbal (Vallès Occidental).

Recordem que es tractava d’un camió aturat a l’àrea de servei on s’havia detectat una fuita en un dels quatre bidons de producte inflamable que transportava. El bidó afectat ha perdut la meitat del seu contingut a la calçada (cada bidó portava 200 litres de producte). El Bombers de la Generalitat han controlat la fuita del bidó, han neutralitzat el producte fuitat amb sepiolita i, seguidament, n’han fet el transvasament a un altre camió desplaçat al lloc.

Cal dir que les maniobres de neteja i retirada del producte inflamable s’han portat a terme sense incidents i cap persona ha resultat ferida. Així mateix, no hi ha hagut afectació a la circulació de trànsit de l’autopista AP-7, ja que el camió estava aturat a l’àrea de servei.

Cerdanyola del Vallès, 14 de desembre de 2006

13.45 hores