La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que a les 13’00 hores, i d’acord amb les prediccions del darrer butlletí emès pel Servei Meteorològic de Catalunya, s’ha desactivat el Pla d’Emergències per Nevades a Catalunya (NEUCAT) en fase d’Alerta.

Tot i això, la situació de Prealerta del NEUCAT es manté en aquelles comarques on, segons les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya, és probable que hi puguin haver precipitacions en forma de neu, fins a 5 cm de gruix, a cotes superiors als 400 metres. Les precipitacions, en general, seran disperses i d’intensitat entre feble i moderada. Localment en moments de xàfec, la cota de neu pot baixar per sota dels 400 metres.

Període comprès entre les 13’00 hores d’avui i les 01’00 hores del dia 27 de febrer:

Molt probable:

Probable:

Possible: Alt Empordà, Alt Urgell, Alta Ribagorça, Baix Empordà, Berguedà, Cerdanya, Garrotxa, Gironès, Maresme, Noguera, Osona, Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Pla de l’estany, Ripollès, Selva, Solsonès, Val d’Aran i Vallès Oriental.

Període de 19’00 hores a 01’00 hores del dia 27 de febrer:

Molt probable:

Probable:

Possible: Alt Empordà, Alt Urgell, Alta Ribagorça, Bages, Baix Empordà, Baix Llobregat, Barcelonès, Berguedà, Cerdanya, Garrotxa, Gironès, Maresme, Osona, Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Pla de l’Estany, Ripollès, Selva, Solsonès, Val d’Aran, Vallès Occidental i Vallès Oriental.

Cerdanyola del Vallès, 26 de febrer de 2005

14’30 hores