La Direcció General d’Emergències i Seguretat  informa que a les 19.20 hores els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l’incendi que, des d’aquest migdia afectava el terme municipal de Santa Coloma de Gramenet.

En aquests moments continuen treballant en les tasques d’extinció 25 dotacions terrestres i un helicòpter de comandament.

Segons les darreres informacions del cos d’Agents Rurals el foc ha cremat 30 hectàrees de pi blanc i matoll.

D’altra banda, els Bombers continuen treballant per donar per estabilitzat l’incendi que afecta Carbasí, al terme municipal d’Argençola.

En aquests moments hi ha treballant a la zona de l’incendi, que evoluciona favorablement, 35 dotacions terrestres i 9 mitjans aeris (2 avions de vigilància i atac, 4 amfibis, 2 helicòpters bombarders i un de comandament) que amb l’arribada de l’ocàs, al voltant de les 21.00 hores, s’aniran retirant.

Segons informacions del Servei Català de Trànsit, a causa del foc ha estat tallada la carretera N-IIa, al seu pas per Argençola, en els dos sentits de la marxa.

Recorda que el cos de Mossos d’Esquadra ha informat que únicament ha estat desallotjada, com a mesura preventiva, una dona que viu en un masia aïllada i que no disposa de mitjans propis. Una patrulla ha fet una inspecció de les masies de la zona i, tot i que no s’ha donat l’ordre de desallotjar, molts veïns han abandonat els seus domicilis per iniciativa pròpia.

Segons informen els Bombers de la Generalitat el foc hauria cremat més de 40 hectàrees majoritàriament de rostoll, i la resta, de massa forestal.

19.35 hores