La Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments informa que a les 21.30 hores s’ha donat per controlat l’incendi que afectava un cobert situat al carrer Veïnat de Mata, a l’alçada del número 88, en una zona agrícola i industrial de Mataró (Maresme).

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats de l’incendi, les causes del qual es desconeixen, a les 19.30 hores i han desplaçat fins a 20 dotacions. Tot i que les primeres informacions apuntaven que el foc afectava un magatzem ferroveller, segons les darreres informacions que han arribat al Centre d’Emergències de Catalunya l’incendi ha cremat el cobert d’una fàbrica tèxtil. L’estructura d’aquest cobert d’uns 1.500 m2, formada per planxes laterals i el sostre, ha caigut completament.

A l’exterior del cobert de la fàbrica, hi ha un pati on tenen estacionats els camions, un dels quals ha cremat. La resta els han pogut treure per evitar que quedessin afectats pel foc.

Un cop controlat l’incendi, els Bombers han de remoure i remullar la gran quantitat de material divers que hi ha sota les planxes de l’estructura que ha cedit per tal de poder-lo donar per extingit.

Cal destacar que a causa de l’incendi cap persona ha resultat ferida, i tampoc ha estat necessari fer cap tipus de desallotjament.

Fins al lloc del sinistre també s’han desplaçat 6 patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra.

Cerdanyola del Vallès, 12 de maig de 2007

21.45 hores