Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l’incendi que afecta des de les 10.44 hores, moment en què s’ha rebut l’avís, la indústria “Multipreu Osona” de Centelles, situada al carrer Font de la Calç s/n del polígon Congost.

El foc ha afectat totalment la nau, que té una superfície de 450 m2 i es dedica a l’emmagatzematge de productes de regal a l’engròs. A més, li ha cedit la coberta. Al costat d’aquesta nau, n’hi ha una altra d’adossada de les mateixes dimensions, Oliberco SL, dedicada a la fabricació de cuines i banys, la qual no ha cremat, ja que els Bombers de la Generalitat han pogut evitar la propagació del foc. No obstant això, sí que ha quedat afectada pel fum i la paret mitgera que separa les dues naus adossades ha cedit.

En el moment de l’incendi, hi havia treballadors en les dues naus adossades, que han pogut sortir pel seu propi peu. D’aquests treballadors, segons els serveis sanitaris, n’han evacuat dos que estaven ferits lleus, un amb intoxicació de fum i l’altre amb contusions provocades al caure mentre sortia de la nau. Els dos ferits els han evacuat a l’hospital General de Vic.

Al lloc dels fets, els efectius dels Bombers, amb 15 dotacions, continuen treballant per tal de remullar i rebaixar la temperatura de tot el combustible cremat  i, així, evitar revifalles.

Cerdanyola del Vallès, 6 de febrer de 2007

12.30 hores