Els Bombers de la Generalitat han controlat, a les 17.23 hores, l’incendi d’indústria  del polígon industrial Santa Anna de Sant Fruitós de Bages.

L’incendi ha cremat aproximadament uns 4.500 metres quadrats d’un total de quatre naus que pertanyen totes a l’empresa ‘Denso’, malgrat que encara hi havia els cartells de les firmes que hi desenvolupaven les seves activitats anteriorment (Transports Caballol SL i Tallers Quintana).

En total, es tractava d’un bloc de 7 naus contigües. A la de l’esquerra hi havia un taller mecànic que no ha resultat afectat; al costat l’empresa ‘Mevic’, on ha cremat un altell i part de la planta baixa; seguidament les quatre naus de l’empresa ‘Denso’, que han cremat completament i l’estructura ha quedat afectada; i finalment una altra nau d’estructura independent en la qual ha caigut una paret mitgera i ha cremat únicament part de la coberta.

Segons el cos de Mossos d’Esquadra, en total s’han evacuat entre 15 i 20 persones de les empreses de la zona.

En aquests moments, 16 dotacions dels Bombers de la Generalitat segueixen treballant en el lloc per apagar tots els punts calents, remoure tot el material cremat i donar l’incendi per extingit.

Cerdanyola del Vallès, 22 de març de 2007

18.12 hores