La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que a les 17’24 hores, els Bombers de la Generalitat han pogut aturar la fuita d’acetona que hi havia en el camió cisterna que ha col·lidit contra un altre camió al quilòmetre 75 de l’autopista AP-7, sentit nord, a l’alçada de Vilobí d’Onyar.

A causa d’aquest accident, el conductor del camió cisterna, de l’empresa Transports Martín del municipi d’Albuixech del País Valencià, ha perdut la vida.

Finalment, fins al lloc de l’incident s’hi han desplaçat 9 dotacions de Bombers de la Generalitat i un helicòpter del departament d’Interior. Per tal de retirar els camions de la via, Mossos d’Esquadra ja s’ha encarregat de fer les gestions perquè hi vagin les grues.

Segons el Servei Català de Trànsit, l’autopista AP-7 està tallada en ambdós sentits de la marxa a l’alçada de Cassà de la Selva. En sentit sud es devia el trànsit al quilòmetre 71 a Cassà de la Selva cap a les carreteres C-25 i N-II, i, pel què fa a la circulació en sentit nord, el trànsit es devia a l’alçada del quilòmetre 85 a Maçanet de la Selva cap a les carreteres N-II i la C-35.

Recordem que el Centre d’Emergències de Catalunya manté activada l’Alerta del pla d’emergències en el Transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (TRANSCAT) a causa d’aquest accident.

 

17’50 hores