Els Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 11.00 hores de la caiguda d’un voladís d’obra a la plaça Coromines número 1 de Sentmenat (Vallès Occidental). Com a conseqüència de la caiguda, dos vianants han resultat ferits.

Les dues persones que n’han resultat ferides estaven passejant per la vorera i han estat evacuades a l’hospital Taulí de Sabadell. Una d’elles, Maria CC de 65 anys, estava en estat molt greu, amb parada cardiorespiratòria, traumatisme cranioencefàlic i politraumatismes. Pel que fa a l’altre ferit, Amadeo CD de 33 anys i veí de Sta. Perpètua de Mogoda, aquest ha resultat ferit lleu.

En el moment de l’incident, en l’edifici des del qual ha caigut el voladís (que fa 1 m., per 2 m. aproximadament) s’hi estaven fent obres de rehabilitació amb un martell hidràulic, fet que n’hauria originat el despreniment.

Els vehicles dels Bombers que s’han desplaçat al lloc, tres dotacions, han realitzat el sanejament de la façana per tal d’evitar posteriors despreniments, ja que els serveis sanitaris del SEM ja estaven al lloc atenent els ferits.

Cerdanyola del Vallès, 5 de febrer de 2007

13.00 hores