La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que Bombers de la Generalitat treballen, des de les 01’21 hores d’avui, en l’incendi d’una nau magatzem a Badalona, que ha cremat totalment.

 La nau, ubicada a la cruïlla dels carrers Indústria i Antoni Bori, al barri de Gorg, és el magatzem de la majorista “Haiyi SL” i té una superfície aproximada de 3000 metres quadrats. En el seu interior hi ha productes per a la llar, especialment per a la neteja. El foc ha destruït totalment la instal·lació.

Bombers hi ha desplaçat 24 dotacions, assistides també per un vehicle de Protecció Civil i una ambulància de l’Ajuntament de Badalona i una dotació dels Bombers de Barcelona. Cap persona no ha resultat ferida com a conseqüència del foc, les causes del qual hauran d’investigar instàncies policials.

El foc està en aquests moments controlat. A part de remullar les brases i de reduir les flames que encara queda en alguna zona de la nau, Bombers també han protegit les naus de la rodalia. Tan sols la paret d’una d’elles ha resultat parcialment afectada, raó per la qual caldrà avaluar-ne el seu estat.

Cerdanyola del Vallès, 23 de març de 2005

06’40 hores