Bombers de la Generalitat treballaran durant tota la nit en l’incendi forestal que afecta el municipi de Borges del Camp (Baix Camp) que encara no està controlat. Un total de 34 vehicles terrestres dels Bombers estaran al lloc tota la nit i tan bon punt es faci de dia s’hi incorporaran els mitjans aeris.

L’incendi ha començat proper a la zona de l’Alforja i s’ha desplaçat cap a Borges del Camp. A hores d’ara, l’incendi va direcció nord – est i est, cap a Maspujols i l’Aleixar. Els efectius dels Bombers estan intentant dirigir l’incendi cap a l’est a on hi ha una zona de conreus que crea una discontinuïtat generant un tallafocs natural.

La zona afectada per l’incendi és una zona de vegetació molt espessa i de difícil accés. A més, les fortes ràfegues de vent que hi hagut durant tota la tarda acompanyades de les baixes humitats registrades al lloc, han condicionat negativament a l’hora de combatre el foc.

El foc ha cremat 80 hectàrees provisionals de bosc adult i irregular de pi blanc en la seva gran majoria i zona de cultius abandonats i colonitzats per matolls.

Al lloc hi treballen a més de Bombers de la Generalitat, agents rurals, Adf’s de la zona, Guàrdia Civil, Mossos d’Esquadra i voluntaris.

Cerdanyola del Vallès, 11 d’abril de 2005

00’30 hores