-Accident laboral a Roses (Alt Empordà)

La Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments informa que els Bombers de la Generalitat, han estat alertats a les 19.17 hores, d’un accident laboral d’un operari que treballava al port de Roses (Alt Empordà), amb un toro mecànic. En tirar marxa enrere, ha caigut a l’aigua resultant ferit de gravetat.

A causa de l’accident, el treballador, Hassan S. de 38 anys i veí de Figueres, pateix un traumatisme cranioencefàlic, té una fractura oberta en una cama, un peu trencat per varies bandes i contusions per tot el cos.

Uns pescadors que navegaven pel voltant del lloc de l’accident, han pogut treure l’operari ferit de l’aigua i l’han dipositat en una petita embarcació.

Per atendre aquest servei s’ha desplaçat fins el lloc dels fets, una dotació dels Bombers de la Generalitat, que en arribar, han ajudat ha transportar el cos de la víctima des de la barca al moll, i d’allà, a l’ambulància.

-Accident  laboral a Lleida (Segrià)

Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís a les 19.50 hores, d’una persona que ha caigut d’una bastida situada  a uns 10 metres del terra, en els Camps Elisis de Lleida, fins on s’ha desplaçat una dotació dels Bombers.

L\'operari Enrique O.M. veí de Lleida, que estava treballant en el moment de l\'accident en el munatge d\'una fira,  ha quedat ferit de gravetat. Un altre treballador, German B.G., que es trobava amb ell en el moment de l’accident, s’ha desmaiat de la impressió.

Els dos operaris han estat traslladats a l’hospital Arnau de Lleida.

Cerdanyola del Vallès, 25 d’abril de 2007

21.30 hores