-Afectades 2,7 hectàrees en l’incendi forestal de Paüls (Baix Ebre)

La Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments informa que els Bombers de la Generalitat han estabilitzat a les a les 19.49 hores, un incendi forestal a Paüls (Baix Ebre), situat al punt quilomètric 2 de la TV-3541.

Fins el lloc dels fets, s’han desplaçat un total de 15 dotacions terrestres i 3 mitjans aeris (2 avions amfibis i 1 helicòpter bombarder), per aturar un foc que en la seva primera etapa ha estat intens. L’incendi, que s’ha propagat cap a la carena de la Serra dels Masos, just a l’entrada de la Vall de Vinyes, ha avançat lentament. La carrera principal ascendent de les flames hauria acabat, i el punt més crític d’aquest incendi, el flanc dret, -a causa de l’acció del vent, amb força entre 12 i 15 km/h,- ja està totalment controlat i extingit.

Segons fons dels Bombers, l’incendi hauria cremat una extensió de 2,7 hectàrees de màquia de garric i pi blanc.

-Una persona ferida en un incendi d’habitatge a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà)

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 14.03 hores, d’un incendi al nº 81 del carrer les Eres, on una dona, Celestina M.P. , ha resultat amb ferides de primer i segon grau a les mans i als avantbraços. La víctima ha estat traslladada a l’hospital de Palamós.

Fins el lloc dels fets, s’han traslladat 4 dotacions dels bombers que han treballat en les tasques d’extinció del pis, on s’ha cremat mobiliari de la cuina i la campana extractora.

Cerdanyola del Vallès, 23 d\'abril de 2007

21.00 hores